Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

ODI

Tražim novi dom...

O ODI

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 5 godina
Spol: Mužijak
O meni

Odi je petogodišnji, mješanac nevjerovatno blage naravi težak oko 40 kg. Njegova snažna i impozantna pojava plijeni pažnju gdje god se pojavi. Odi ima jako privlačnu osobnost budući da je izuzetno ljubazan i druželjubiv prema svima koje susretne. Pravi je šarmer i uprkos svojoj veličini, on je jedan nježan pas koji posebno uživa u igri i druženju s djecom.

Pokazuje iznimno blago i prijateljsko ponašanje prema drugim psima. Što se tiče održavanja dlake, Odi ima srednje dugu oštru dlaku koja zahtijeva češljanje dva do tri puta sedmično kako bi bila pravilno održavana, ali se generalno jako malo linja.

Njegova ljubav prema igri i djeci čini ga idealnim kućnim ljubimcem za porodice koje žele aktivnog i prijateljski nastrojenog četveronožnog prijatelja.


Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Blage naravi Blage naravi
Uživa u igri i druženju sa djecom Uživa u igri i druženju sa djecom

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!