Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

FREYA

Tražim novi dom...

O FREYA

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Njemački špic
Starost: 5 godina
Spol: Ženka
O meni

Freya je 5-godišnja ženka njemačkog špica teška samo 6 kg. Izuzetno je umiljata i poslušna, a posebno uživa u vožnjama automobilom. Obožava društvo djece, ljudi i drugih pasa sa kojim ase voli igrati. Trenutno se nalazi u privremenom domu s drugim malim psom sa kojim se odlično slaže.

Već poznaje osnovne komande i lijepo se ponaša tokom šetnji. Naučena je na život u stanu i zna da se nužda obavlja samo vani. Njen aktivan duh i želja za igrom čine je idealnim dodatkom obitelji s djecom, što bi joj pružilo priliku za sretan i ispunjen život.

Freyina dlaka zahtijeva malo dodatnog češljanja i održavanja; poželjno je iščešljavanje dva do tri puta sedmično a na mjesečnoj bazi se može odvesti i u salon na kompletan grooming tretman.

Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Voli druge pse Voli druge pse
Mali pas Mali pas
Voli djecu Voli djecu
Mirna, uživa u maženju Mirna, uživa u maženju

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!