Škola za pse

Kako se prijaviti?


Obuku u Školi za pse za sve kandidate koji dolaze redovno i prate upute naših trenera još uvijek u potpunosti finansira Dogs Trust!

Molimo vas da obavezno popunite sva polja na prijavnom obrascu.

Prijavni obrazac


NAPOMENA: U periodima koji nisu najavljeni za gostovanje u drugim regijama, obuka u Školi za pse se odvija na njenoj stalnoj lokaciji, Semizovac bb.

Radno vrijeme

utorak - petak: 12:00 - 20:30
subota: 9:00 - 17:30
nedelja i ponedeljak: neradni

Instruktori

Mirza Jalovčić, Glavni trener – 063 49 09 05
Mufid Aruković, Trener – 063 77 64 88

VAŽNA NAPOMENA:


Svakome se može desiti nešto neočekivano što će spriječiti dolazak na čas, ali Vas molimo da o eventualnom izostanku što ranije obavijestite direktno trenere.

Često izostajanje koči dobre rezultate obuke, te je pravilo Škole da je nakon dva uzastopna izostanka potrebna nova prijava.

Gdje se nalazimo?


Škola za pse nalazi se na adresi Semizovac bb (odmah ispod Energopetrol pumpe), u blizini Vogošćanske petlje i A1 puta.Škola za pse dostupna je svim kandidatima u BiH koji se mogu obavezati na uvjete pohađanja. 

Otvori mapu.
Škola za pse u Bosni i Hercegovini dio je mreže Škola za pse i radi po istim standardnim procedurama, visokim standardima i kvalitetu kao i sve Škole za pse koje Fondacije Dogs Trust vodi u Velikoj Britaniji.

U Školu za pse dobrodošli su svi psi stariji od 2 (dva) mjeseca koji su vakcinisani protiv zaraznih bolesti.
Svi psi se u toku obuke uče osnovnim komandama, a posebne časove organizujemo za pse koji su već razvili određena neželjena ponašanja koje je potrebno korigovati.

Dogstrust Banner