Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

Lili

Tražim novi dom...

O Lili

Lokacija:
Rasa: Mješanac
Starost: 1 - 6 mjeseci
Spol: Mužijak
O meni

Lili je šarmantna djevojčica malog rasta, teška oko 6 kg, stara oko 2 godine i puna pozitivne energije. Njena ljubav prema ljudima, djeci, mačkama, konjima i drugim psima čini je jako prilagodljivom za različite tipove domova i životne stilove porodica. Nježne je i umiljate naravi, uvijek spremna za maženje. Sretna je kad je okružena ljudima i obožava provoditi vrijeme u dugim šetnjama istražujući svijet oko sebe. Njena dlaka je kratke do srednje dužine i zahtijeva sedmično iščešljavanje furminatorom, kao i svakodnevno održavanje običnim četkama.

Lili se voli igrati, a posebno donositi lopticu, ali se brzo i umori tako da joj je izležavavanje u hladu tokom toplijih dana omiljena aktivnost. Ukoliko ste tip koji voli nadolazeće hladnije dane provoditi ogrnuti dekicom uz neki film na kauču uz čaj ili toplu čokoladu, Lili će Vas vrlo rado u tome pratiti. Njena umirujuća energija odgovara svima koji se sa njom upoznaju, a njen umiljati pogled će vas odmah osvojiti!

Lili poznaje neke od osnovnih komandi, a na učenju i usavršavanju ostalih još uvijek radi. Motivirana je na poslastice tako da očekujemo da će i ostale osnovne komande brzo usvojiti.

Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!