Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

MALENA

Tražim novi dom...

O MALENA

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 6 - 12 mjeseci
Spol: Ženka
O meni

Malena je energični mješanac u tipu rase „patterdale terrier“,  manjeg rasta i kratke dlake, i stara svega 7 mjeseci. Sa svojih 5 kg čiste radosti, ova ženkica je uvijek spremna i raspoložena za istraživanje. Njena strast za trčanjem učinit će je savršenim drugarom za porodice s djecom ili ljude s aktivnim životnim stilom. Dobro se slaže s drugim psima, pa čak i s macama. Jako voli djecu i igru s njima, a voli se upoznavati i s novim ljudima. Jako brzo uči ali zbog toga što je jako energična lako gubi fokus pa je potrebno biti posvećen i strpljiv u radu s njom i u učenju novih komandi.

Osim što je divan kućni ljubimac, ova vesela kuglica radosti s očaravajućim osmijehom donosi sreću gdje god kroči. Njena ljubav prema planinama i avanturistički duh je izdvajaju kao idealnog pratitelja za ljude koji vole osvajati vrhove i istraživati divljinu. Prilagodljivost i spremnost na igru čine Malenu savršenim dodatkom porodici koja traži više od običnog kućnog ljubimca - pravog partnera u avanturi.


Za udomljavanje Malene prijavite se na https://dogstrust.notifikacija.com/fostering/


Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Voli druge pse Voli druge pse
Mali pas Mali pas
Voli djecu Voli djecu
Voli mace Voli mace

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!