Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

TIMMY

Tražim novi dom...

O TIMMY

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 6 - 12 mjeseci
Spol: Mužijak
O meni

Timmy je nasmijani, energični mješanac u tipu pomeranca star oko godinu dana. Težak je svega 3,5 kg i neće više rasti. Veoma je društven, voli se upoznavati s ljudima u šetnji i sa drugim psima. Jako voli djecu, igru i istrčavanje s njima, a pogotovo voli donositi lopticu. Timmy je naviknut na vožnju automobilom i u toku vožnje uživa na svom jastučiću razgledajući krajolik. 

Primio je sve potrebne vakcine, revakcine i antiparazitni tretman, a uskoro će biti i kastriran. U procesu je učenja osnovnih komandi i navikavanja na dom kod svoje divne fosterke. Timmy jako voli društvo, igru alki socijalizaciju i ne voli biti ostavljan sam kod kuće.

Za Timmija bi idealna porodica bila ona koja živi u stanu, i koja potencijalno ima djecu. Još jedan kućni ljubimac koji bi malenom Timiju pravio društvo također dolazi u obzir jer se on jako dobro slaže sa drugim psima.

S obzirom na vrstu prelijepog krzna, zahtijeva dnevna češljanja jer se dlaka vrlo lako zapetlja, a ima i sklonost ka bojenju dlake oko očiju od suza koje se stvaraju, te zato ne bi bilo loše imati pri ruci preparate za čišćenje ovog područja lica.

Za udomljavanje Timmy-a prijavite se na https://dogstrust.notifikacija.com/fostering/


Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Voli druge pse Voli druge pse
Mali pas Mali pas
Voli djecu Voli djecu
Voli mace Voli mace

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!