Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

Stella

Tražim novi dom...

O Stella

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 6 - 12 mjeseci
Spol: Ženka
O meni

Stella je razigrana mješanka u tipu njemačkog špica. Malog je rasta i prekrasne mekane, srednje duge dlake. Stara je svega 9 mjeseci, a teška 5 kg i neće više rasti. Osim što je energična i vesela, ova mala dama također je prava druželjubiva duša. Vrlo lako i bez straha prilazi svima da se upozna, a naročito voli djecu. Stella je naučila sve trikove i pseće vještine koje biste očekivali od pametnog mješanca njemačkog špica i koje će vas osvojiti na prvu.

Jako se voli igrati sa svojim psećim drugarima u parku. Voli i putovati i vožnja u automobilu joj ne predstavlja ni najmanji problem, a duža putovanja super podnosi uživajući na svom jastuku. Stella je dobra plivačica i uživa u vodenim aktivnostima tokom ljetnih mjeseci. Bila bi idealan ljubimac za aktivnu porodicu s djecom koji žive u kući s dvorištem, ali i u stanu, jer se jako dobro prilagođava svakom životnom prostoru.

Za udomljavanje Stelle prijavite se nahttps://dogstrust.notifikacija.com/fostering/

Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Voli druge pse Voli druge pse
Mali pas Mali pas
Energična i vesela Energična i vesela
Voli putovanja Voli putovanja

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!