Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

Malena

Tražim novi dom...

O Malena

Lokacija:
Rasa: Mješanac
Starost: 1 - 6 mjeseci
Spol: Mužijak
O meni

Kako joj to i ime kaže, Malena je sasvim mali pas, mješanac u tipu portugalskog podenga, stara oko godinu do dvije.

Malena je ima svega oko 6 kg, i prema dosadašnjoj procjeni, ne bi trebala više rasti.Ima bijelo-smeđu dlaku i umjereno se linja. Malena je naprosto predivna i jako umiljata, dobro se odnosi i s odraslima i s djecom svih uzrasta. Na početku, dok se ne oslobodi, doima se malo plašljivom. Rado se igra sa drugim psima.

 

Kakav bi dom odgovarao za Malenu

Malena je vrlo mali pas, veseo i razigran. Kada se tek upoznaje bilo sa ljudima ili životinjama, lajanjem pokazuje malo straha. Potrebna joj je porodica koja će nastaviti raditi sa njom da se potpuno oslobodi.  Malena ima odličan potencijal da bude divan ljubimac. Vrlo lako uči i voli poslastice. Još se nije potpuno naučila na povodac, pa će trebati na tome nastaviti raditi Mirna je u kući, zna svoje mjesto i naučila je da ne obavlja nuždu u kući. Također, za nju nije problem da ostaje sama kod kuće. Za porodicu koja traži malog, vrlo malo zahtjevnog psa, Malena je odličan izbor. Super je sa djecom svih uzrasta i uklopila bi se u veću porodicu kao i kod samaca.

Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!