Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

Brundo

Tražim novi dom...

O Brundo

Lokacija:
Rasa: Mješanac
Starost: 1 - 6 mjeseci
Spol: Mužijak
O meni

Presladak dječak, mješanac u tipu tolling retrivera starosti od oko 2 do 5 godina.Brundo je mali pas, oko 12 kg i neće više rasti. Ima predivnu riđu dlaku sa bijelom šarom na vratu, umjereno se linja i može se svaki dan četkati.Brundo se dobar sa ljudima i djecom, voli druge pse i slaže se sa svim životinjama.

 

Kakav bi dom odgovarao za Brundu

 

Brundo je naučen na život u domu,  ne obavlja nuždu u kući i može da ostane sam. Još uvijek se ponekada voli penjati na namještaj koji nije predviđen za to, ali to nije ništa što se nastavkom obule u Školi za pse ne može riješiti.  Voli da jede pa je tako uvijek kandidat da uz nagrade nauči nešto novo. Na povocu je dobar i drago mu je kada ide u šetnju, a posebno se obraduje kada ide u park za pse. Brundo je naučio osnovne komande i zna gdje je njegovo mjesto. Sam dođe i namjesti se kada želi da se mazi.

 

Brundo je prelijep pas koji bi odgovarao porodicama koje žive u stanu ili u kući. Ako kuća ima dvorište, trebalo bi da je sigurno ograđeno. Brudno je miran pas u kući, poprilično fleksibilan i prilagodljiv porodici tako da mu odgovaraju porodice sa djecom ili bez, mlađi ili stariji parovi, kao i penzioneri.

Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!