Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

Arya

Tražim novi dom...

O Arya

Lokacija:
Rasa: Mješanac
Starost: 1 - 6 mjeseci
Spol: Mužijak
O meni

Arya je simpatična ženkica  u tipu čivave (chihuahua) starosti od oko 1 do 2 godine.Male je veličine (ima oko 6 kg) i neće više rasti.

Dlaka joj je kratka, crno-bijele boje i može se svakodnevno četkati.

Arya je naprosto predivna i dobra je sa odraslima i sa djecom svih uzrasta.Voli druge pse i mogla bi živjeti u domu sa još jednim psom, a i sa mačkama se odlično slaže.

 

Kakav dom bi odgovarao za Aryu?

Arya je mali mirni pas, koji već zna kućni red i ima lijepe kućne manire. Većinom je mirna i voli da se igra, a zna se i sama igrati i nije glasna. Voli poslastice i lijepo uči. Poprilično je dobra je na povocu, mada na tome treba još malo raditi. Već zna komandu „sjedi“ i zna gdje je njeno mjesto u kući. Arya također može ostajati sama kod kuće. Slaže se sa ljudima i djecom, kao i sa raznim životinjama.  Sa mačkama i psima je odlična. Super bi se uklopila u stan ili kuću, u porodice sa starijom djecom ili bez, mlađi par ili stariji par.

Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!