Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

VIVO

Tražim novi dom...

O VIVO

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 6 - 12 mjeseci
Spol: Mužijak
O meni

Vivo je njemački špic star 7 mjeseci, jako inteligentan, druželjubive naravi i vrlo aktivan. Jako je samopouzdan u učenju novih komandi i odlično reaguje na pozitivnu motivaciju i nagradice. Vivo zna biti vokalan u šetnji i voli najavljivati kada drugi pas prilazi pozivajući ga na igru i druženje, što drugi psi ne prihvataju baš uvijek prijateljski pa se na tome radi s njim. Inače, poznaje osnovne komande i naučen je gdje treba da obavlja nuždu. Trenutno sa svojom fosterkom uči nove stvari i usavršava do sad naučeno. Njegova dlaka zahtijeva svakodnevna iščešljavanja jer se u suprotnom zna vrlo brzo zapetljati.

Za sada još ne voli ostajati sam kod kuće jer je jako naviknut na društvo ljudi, tako da bi prisustvo djece, kao i drugih pasa u porodici u koju bi bio udomljen bilo poželjno. Zbog njegove vrlo aktivne prirode, on je pas kojeg ćete moći vrlo rado voditi sa sobom na izlete, planinarenja i slične aktivnosti jer obožava da trči, donosi lopticu i druge igračke.


Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Više aktivna Više aktivna
Poznaje osnovne komande Poznaje osnovne komande

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!