Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

LORA

Tražim novi dom...

O LORA

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 6 - 12 mjeseci
Spol: Ženka
O meni

Lora je mješanka u tipu pekinezera stara 7 mjeseci i teška svega 4 kg. Ova slatka loptica svojim umiljatim karakterom osvaja sve oko sebe. Odlično se slaže sa drugim psima i jako je dobra sa djecom kojoj se u igri odmah okrene na leđa i izloži im stomak po kome uživa da se češka. U početku je bila blago nesigurna i nepovjerljiv,a ali upornim radom naše fostering volonterke i osoblja veterinarske stanice u kojoj je boravila, postala je jako otvorena, prijateljski nastrojena i povjerljiva prema ljudima. Jedva čeka da ide u šetnju, uživa u kupanju, češljanju, a šetnje u prirodi joj jako prijaju.

Njena malena konstitucija i kratka dlaka zahtijevaju oblačenje kada su temperature niže. Minimalno se linja i dovoljno je jedno do dva češljanja sedmično za održavanje dlake. Lora je idealan pas za više tipova porodica, ali je definitivno ljubimac za stan gdje je naučena da nikada ne obavlja nuždu i gdje se već odlično snalazi, što je pokazala u svom foster domu.


Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Voli druge pse Voli druge pse
Voli djecu Voli djecu
Mirna, uživa u maženju Mirna, uživa u maženju

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!