Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

BONY

Tražim novi dom...

O BONY

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 2 - 3 godine
Spol: Mužijak
O meni

Bony je mješanac u tipu zlatnog retrivera star 2 godine i težak 26 kg. Vrlo je prijateljski nastrojen prema drugim psima, a posebno voli djecu jer je s njima odrastao. Nije baš oduševljen macama i instiktivno ih ganja jer to smatra igrom, što za mace ponekada ne djeluje prijateljski. Bony je dugodlaki pas koji zahtijeva svakodnevno češljanje. Kao i svi retriveri, jako voli vodu i u toplim ljetnim danima se voli rashladiti, pa ne treba čuditi ako tokom šetnje samo legne u neku lokvicu ili uskoči u potočić/rijeku.

Bony poznaje osnovne komande, ne obavlja nuždu u zatvorenom prostoru i aktivno radi na usvajanju novih komandi. Vrlo je umiljat i inteligentan i pokazuje veliki potencijal za učenje novih stvari. Jako voli provoditi vrijeme vani i vremenski uslovi ga neće spriječiti da istražuje okolinu i uživa u šetnjama. Poželjno je da porodica koja ga želi usvojiti živi u kući sa prostranim ograđenim dvorištem što bi olakšalo izvođenja i dalo mu dovoljno komfora i širine da provodi što više vremena na otvorenom tokom dana jer u tome jako uživa.


Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Voli druge pse Voli druge pse
Voli djecu Voli djecu
Poznaje osnovne komande Poznaje osnovne komande

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!