Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

MOCCA

Tražim novi dom...

O MOCCA

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 6 - 12 mjeseci
Spol: Ženka
O meni

Mocca je djevojčica stara oko godinu dana, mješanac manjeg rasta - teška svega 4 kg. Druželjubiva je i voli se igrati sa drugim psima, ali ima blagi strah od velikih pasa na čemu trenutno radi sa svojom fosterkom kroz Dogs Trust Školu za pse, tako da očekujemo da bi mogla biti u domu s još jednim psom manjeg rasta. 

Svojom preslatkom i nježnom pojavom osvaja na prvu, izvrćući se na leđa kako bi dobila maženje i češkanje po trbuščiću u čemu najviše uživa. Karakterno je submisivna što pokazuje okretanjem na leđa. Smatramo da je tako jer je tek nedavno razdvojena od sestre na koju je bila naviknuta. Mocca je još uvijek u fazi učenja osnovnih komandi. Budući udomitelji bi definitivno trebali raditi sa njom na izgradnji i podizanju samopouzdanja, pogotovo u društvu drugih pasa.

Idealan dom za Moccu bi bio onaj u kojem će imati društvo drugog psa i u porodici sa umjerenim životnim ritmom jer je ona pas koji može dan provesti u kući ispred TV-a mazeći se i izležavajući na krevetu sa vama, ali i kojeg možete povesti na izlet sa sobom i uživati gledajući je kako hvata lopticu.

Za udomljavanje Mocce prijavite se na https://dogstrust.notifikacija.com/fostering/


Vrsta doma koji meni treba


Vise o meni

Vazne stvari o meni

Mali pas Mali pas
Mirna, uživa u maženju Mirna, uživa u maženju
Šarmantna Šarmantna

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!