Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

Ari

Tražim novi dom...

O Ari

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 6 - 12 mjeseci
Spol: Mužijak
O meni

Ari je šarmantni pas u tipu labradora umiljatog karaktera. Star je godinu dana i težak oko 30 kg. Već  je naučen na život u kući kod svog fostera. Odlično se slaže sa drugim psima, jedino nije baš oduševljen vožnjama automobilom jer još uvijek ima mučnine, pa duža putovanja ne bismo još preporučili dok se postepeno ne privikne na vožnju. Jako je dobar sa djecom kojima u igri odmah pokaže da želi da ga maze.

Ari voli duge šetnje u prirodi, pogotovo pored vode u koju voli usput da uskoči jer se njegova genetska predispozicija sa strane labradora ispoljava kroz ogromnu ljubav prema kupanju. Još uvijek pomalo vuče na povocu, ali na tome se može raditi kroz obuku, a sve druge osnovne komande je već uspješno savladao.

Idealan dom za Arija bi bila kuća sa velikim ograđenim dvorištem gdje bi imao priliku za istrčavanje. Pošto se osjeća vrlo ugodno i komforno pri upoznavanju novih ljudi te uživa u njihovom prisustvu, višečlana porodica sa djecom bi bila idealan spoj za njega, poželjno sa još jednim psom.

Za udomljavanje Arija prijavite se na https://dogstrust.notifikacija.com/fostering/


Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Voli druge pse Voli druge pse
Voli djecu Voli djecu
Veliki Pas Veliki Pas

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!