Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

SELENA

Tražim novi dom...

O SELENA

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 6 - 12 mjeseci
Spol: Ženka
O meni

Selena je mješanka malenog rasta, stara oko godinu i teška oko 5 kg. Pojavom podsjeća na malenog zlatnog retrivera sa krupnim tamnim očima i tamnom njuškicom, te neodoljivim ocrtanim obrvama. Dugodlaka je tako da ju je potrebno iščešljavati barem dva puta sedmično.

Selena i Mocca su sestre koje su pronađene na ulici, zajedno odrastale i do 7. mjeseca starosti i skupa bile i u fosteru. Tada su razdvojene i Selena se pokazala nezavisnom tako da vrlo lako može funkcionisati kao jedini pas u porodici jer je trenutno kod fosterke koja nema kućnog ljubimca.

Selena jako voli ljude, a sa psima je dobra ali oprezna i ne dozvoljava da joj baš svaki priđe. Jako je inteligentna, i već upoznata sa životom u stanu, te ulaskom u lift koga se na početku bojala a sada jedva čeka da se vozi njime. Na povocu hoda opušteno, a zna hodati i uz nogu bez povoca! Voli duge šetnje i izdržava čak i zahtjevna planinarenja.

Selena jako brzo uči tako da bi idealno bilo da je udomi porodica koja bi bila zainteresovana nastaviti raditi sa njom na učenju novih komandi jer pokazuje veliki potencijal.


Za udomljavanje Selene prijavite se na https://dogstrust.notifikacija.com/fostering/


Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Mali pas Mali pas
Inteligentna Inteligentna
Voli ljude Voli ljude

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!