Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

Abba

Tražim novi dom...

O Abba

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 6 - 12 mjeseci
Spol: Ženka
O meni

Abba je mješanka azijata krupnih smeđih očiju  i prirode koja unosi svježinu, radost i ljubav gdje god se pojavi. Stara je svega 6 mjeseci a teži već 20 kg, tako da će biti velikog rasta što bi značilo da je za nju potrebno malo više prostora za istrčavanje, a najpoželjnije kuća s velikim ograđenim dvorištem.

Ova vesela, razigrana djevojčica jako voli šetnje po planinama i igru bacanja loptice. Idealan suputnik bi bila osobama koje vode aktivniji životni stil jer je Abba u odličnoj kondiciji. Ova neobična ženka također jako voli i plivati i nema ništa protiv da se pokvasi. 

Njena dlaka zahtijeva minimum održavanja, tako da je jednom ili dvaput sedmično iščešljavanje dovoljno. Međutim, malo veću pažnju i redovno održavanje i čišćenje zahtijevaju njene spuštene uši zbog tendencije da zadržavaju vlagu, posebno ako se čestog kvasi, što nije rijetko ako ima priliku. Abba je u procesu učenja osnovnih komandi i do sada jako dobro napreduje.

Za udomljavanje Abbe prijavite se nahttps://dogstrust.notifikacija.com/fostering/Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Veliki Pas Veliki Pas
Voli šetnje u prirodi Voli šetnje u prirodi
Vesela i razigrana Vesela i razigrana

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!