Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

Fifi

Tražim novi dom...

O Fifi

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac pekinezera
Starost: 4 - 5 godina
Spol: Ženka
O meni

Fifi je izuzetno šarmantna ženka, mješanac pekinezera, stara 4 godine i teška svega 10 kg. Njezina duga, mekana dlaka i okrugle, tople oči će vas osvojiti već na prvi pogled, a posebno njen karakter.

Izvrsno se slaže s djecom, ljudima i drugim psima, mada nije previse zainteresirana za mačke. Poznaje osnovne komande i u šetnji mirno hoda na opuštenom povocu. Omiljene aktivnosti su umjerene i najviše voli izležavanje na kauču, uživanje u laganim šetnjama i valjanje u travi. Voli i vožnju automobilom pa joj ni duža putovanja ne predstavljaju problem. Njen karakter je čini idealnim kućnim ljubimcem za osobe i porodice koje vode opušteniji i mirniji način života.

Fifi ne zahtijeva mnogo održavanja osim svakodnevnih izvođenja u šetnju i sedmičnog češljanja jer se ne linja mnogo osim, kako is vi psi, u sezonama proljeće-jesen.


Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Voli druge pse Voli druge pse
Mali pas Mali pas
Voli djecu Voli djecu
Šarmantna Šarmantna

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!