Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

POLLY

Tražim novi dom...

O POLLY

Lokacija:
Rasa: Mješanac
Starost: 1.5 - 3 godine
Spol: Ženka
O meni

Polly je djevojčica malog rasta, procijenjeno stara do 3 godine i teška 10 kg. Svojim izgledom podsjeća na mješanca rasa pasa bijeli švicarski ovčar i švedski vallhund (pastirski pas). Ova predivna bijela ženkica je jako dobra sa drugim psima, ljudima i djecom. Mace je jako interesuju pa im želi prići ali ih jako često u toj želji za upoznavanjem i igrom zna nenamjerno otjerati. Mirna je, lako se opušta u novim sredinama i jako uživa u društvu i blizini ljudi. Voli se voziti u automobilu i nema problema ni sa putovanjima na neke udaljenije destinacije. Njena dlaka je srednje dužine i zahtijeva svakodnevno češljanje običnom četkom, a jednom sedmično furminatorom u periodu linjanja (proljeće, jesen). Polly je naučena da se nužda obavlja samo vani, a u procesu je učenja ostalih osnovnih komandi. Jako se dobra u šetnji na opuštenom dugom povodcu i dobro prati ritam osobe koja je vodi. 

Idealne porodice za nju bi mogle biti i one sa djecom jer ih jako voli i uživa u maženju i njihovom društvu, ali je jako prilagodljiva pa joj sigurno ne bi smetalo ni da je udomi neko mirnijeg karaktera ko voli piknike u prirodi i uživanje u opuštenim šetnjama.

Za udomljavanje Polly prijavite se na https://dogstrust.notifikacija.com/fostering/


Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Voli druge pse Voli druge pse
Voli djecu Voli djecu
Mirna, uživa u maženju Mirna, uživa u maženju
Mali do srednji pas Mali do srednji pas

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!