Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

Maya

Tražim novi dom...

O Maya

Lokacija:
Rasa: Mješanac
Starost: 1 - 6 mjeseci
Spol: Mužijak
O meni

Maya je djevojčica stara svega 4 do 5 mjeseci, mješanac u tipu rase krupnijeg Border Collie, ili mini verzija Stabyhoun (nizozemskog prepeličara). Ima dužu, crnu dlaku sa simpatičnim bijelim dijelom na prsima i vrhovima šapa, i rep veselo povijenim prema gore. Umjereno se linja, pa je dovoljno iščešljati jednom sedmično. Miroljubiva je, poslušna, strpljiva i vrlo predana učenju komandi. Već poznaje neke od osnovnih komandi, a još uvijek je u fazi učenja hodanja na povodcu. Prijateljski se odnosi i prema drugim psima s kojima voli da se igra, tako da bi mogla biti u domu s još jednim psom. Kod privremenog udomitelja je u domu sa još jednim psom.

Šarmantna Maya osvaja svojim umiljatim pogledom već na prvu. Naviknuta je na život u stanu, poštuje pravila kućnog reda i zna svoje mjesto. Maya uživa u dugim šetnjama I naučena je da nuždu obavlja za vrijeme njih, odnosno samo vani. Ipak, za nju je pogodnija porodica koja živi u kući sa ograđenim dvorištem jer će biti krupnija pa ne bi bilo loše da ima neki prostor za istrčavanje i vježbe. Vrlo je inteligentna i sa pravim vlasnicima bi mogla i još puno toga naučiti.

Prijavni obrazac za Mayu nalazi se na linku: https://dogstrust.notifikacija.com/fostering/

Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!