Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

JOHNNY

Tražim novi dom...

O JOHNNY

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 6 - 12 mjeseci
Spol: Mužijak
O meni

Johnny je dječak malog rasta, star tek 10 mjeseci i težak svega 5,5 kg. Pretpostavlja se da je mješanac mini pudle i shih tzu rase. Svojim širokim osmijehom i razigranom energijom osvaja srca svih prisutnih. Poznaje osnovne komande, zna gdje se obavlja nužda tako da to radi samo tokom šetnji i naučen je na život u stanu. Jako dobro funkcioniše sa macama, ali i sa drugim psima i djecom. Ne voli baš ostajati sam kod kuće jer je privržen onome sa kim živi, ali ne pravi probleme i nije destruktivan.

Aktivan je i razdragan psić koji se raduje svakom novom upoznavanju. Jako uživa u putovanju automobilom gdje tokom vožnje voli razgledati okolinu. Njegova dlaka zahtijeva povremena šišanja, ali nije pretjerano sklon linjanju. U hladnijim i kišovitijim periodima je preporučljiva odjeća tokom šetnji jer je kao i svi mali i niski psi sklon tome da mu se dlaka lako smoči i isprlja. Zbog toga će biti potrebno da se redovno čisti po povratku u kuću. Također je zbog predisponiranosti rasa od kojih je nastao miješanjem, sklon stvaranju suza ispod očiju koje bi trebalo redovno čistiti losionima koji su za to namijenjeni. Za Johnny-ja bi najkompatibilnija bila porodica koja vodi aktivniji način života i ima djecu ili drugog psa ili mačku jer je jako društven.

Za udomljavanje Johnny-a prijavite se na https://dogstrust.notifikacija.com/fostering/


Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Voli druge pse Voli druge pse
Mali pas Mali pas
Voli djecu Voli djecu

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!