Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

LU

Tražim novi dom...

O LU

Lokacija:
Rasa: Bišon
Starost: 1 - 6 mjeseci
Spol: Ženka
O meni

Lu je jedna apsolutno predivna bijela loptica u tipu rase bišon, stara tek 3 mjeseca. Malog je rasta, teška svega oko 6 kg,  a procijenjeno je da će porasti još vrlo malo. Pametne smeđe okice koje vire ispod bijelih kovrdža prosto mame da joj priđete i pomazite je. Lu je vrlo razigrana, vrckava, i voli se upoznavati sa svima, a uz takav izgled, karakter i izraženu inteligenciju, lako osvaja simpatije u društvu. Iako je još praktično beba, naučila je skoro sve osnovne komande, a samo je još potrebno malo vježbati šetnju na opuštenijem povocu jer se jako razveseli i postane energična kada ide vani. Lu ima odlične manire, pa se tako lijepo ponaša i u parku za pse! Prijateljski je nastrojena prema drugim psima, a jako voli i djecu, pa i mace. 

Njena dlaka ne zahtijeva mnogo održavanja jer se gotovo nikako ne linja, i za njegu je potrebno povremeno češljanje, te kompletan grooming tretman jednom u  4 do 6 mjeseci. Šapice su joj obrasle dlakom, pa ih treba održavati šišanjem jer se po kišovitom vremenu brzo smokre,  a u zimskom periodu za dlake na šapicama se može zalijepiti so sa ceste i oštetiti jastučiće na šapicama. S obzirom na to da je Lu bijeli pas, važno joj je održavati i područje oko očiju i čistiti suze ako se pojave.

Idealan sretni, trajni dom za Lu bi bio u stanu sa porodicom koja ima još jednog psa i vodi aktivniji način života. 


Za udomljavanje Lu prijavite se na https://dogstrust.notifikacija.com/fostering/


Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Voli druge pse Voli druge pse
Mali pas Mali pas
Voli djecu Voli djecu
Voli mace Voli mace

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!