Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

Benny

Tražim novi dom...

O Benny

Lokacija:
Rasa: Mješanac
Starost: 1 - 6 mjeseci
Spol: Mužijak
O meni

Benny je kratkodlaki labrador star godinu i po dana, težak 30 kg. Krupnije je građe, razigran je i energičan, ali je generalno poslušan i druželjubiv. Voli druge pse i ljude, a djecu pogotovo. Nije naviknut na vožnju automobilom, ali zato u šetnjama baš uživa, mada se na šetnji na povocu treba još raditi. Benny brzo uči, ali je potrebno malo strpljenja i rada sa njim kako bi uspješno savladao neke osnovne komande, jer do sada nije bio upoznat sa njima. Sa porodicom koja vodi aktivniji način života bi mnogo brže naučio zadatke koji mu budu predstavljeni i mnogo bi brže napredovao.

Bennyju bi odgovarala porodica sa više članova, poželjno sa djecom, koja živi u kući sa dvorištem kako bi se pas mogao dnevno istrčavati, vježbati i sunčati se pušten u dvorištu. Što se tiče ostajanja kod kuće, Benny ne pravi nikakve probleme. Voli se zabaviti sa svojim igračkama dok je vlasnik odsutan, i neće praviti iznenađenja ��. Prijavni obrazac za Benny-a nalazi se na linku:

https://dogstrust.notifikacija.com/fostering/

Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!