Fondacija Dogs Trust organizovala prvo druženje u Trebinju

Fondacija Dogs Trust je u subotu, 4.11.2023. godine u 11:00 časova u gradskom Parku u Trebinju.organizovala svoje prvo druženje za vlasnike, ljubitelje pasa, veterinarske partnere i sve druge prijatelje.


Brojni posjetioci, kao i vlasnici pasa i njihovi ljubimci imali su priliku da se konsultuju sa veterinarima i saznaju više o važnosti sterilizacije ljubimaca, odgovornom vlasništvu, te obuci pasa putem pozitivne motivacije, kao i sistemskom, zakonskom i humanom rješavanju problema pasa lutalica i o radu Fondacije uopšte. 


Na događaju je postavljena i mini izložba fotografija koje su Fondaciji poslali vlasnici pasa iz Trebinja a koji su ovom prilikom mogli preuzeti ove uokvirene fotografije, dok su svi posjetioci kući otišli ne samo sa lijepim iskustvom već i korisnim poklonima. 


Druženje je takođe bila prilika da ispitamo mogućnost gostovanja Dogs Trust Škole za pse u Trebinju u narednom periodu, o čemu ćemo vas svakako obavještavati putem naših društvenih mreža. 


Fondacija Dogs Trust uz saglasnost nadležnih gradskih vlasti od ove godine pruža podršku Trebinju i okolini kroz finansiranje sterilizacije pasa kao najefikasnije humane mjere za suzbijanje dotoka novih jedinki na ulice, te sistemskog, zakonskog i trajnog rješavanja problema pasa lutalica.