Veliko druženje u Mostaru

Pozivamo vas na veliko druženje u Mostaru, u subotu 10.6.2023. godine s početkom u 11 sati na pješačkom dijelu između Gimnazije i Španjolskog trga.


Vlasnici pasa i njihovi ljubimci koji se dobro slažu s drugim psima i ljudima, porodice s djecom, ljubitelji životinja i svi naši prijatelji su dobrodošli!


Ako želite sudjelovati u našem nagradnom izvlačenju, pošaljite nam lijepu fotografiju svog ljubimca ili zajedničku sliku s njim, a djeca crtež psa, sa svojim imenom i prezimenom na [email protected], predmet maila: NAGRADNO IZVLAČENJE, a mi ćemo fotografije za vas uokviriti da ih ponesete kući i sa njima postaviti izložbu na samom događaju. 


Svi koji pošalju fotografiju će biti uključeni u nagradno izvlačenje, i moći će preuzeti nagradu na druženju. Nagrade nije moguće poslati naknadno niti ih može preuzeti neko drugi za dobitnika.


Glavne nagrade su:

  • 3 kvalitetna Dogs Trust kreveta za pse
  • 3 kvalitetne Dogs Trust podloge za auto kako biste svog ljubimca mogli voziti u autu


Uz glavne nagrade, dobitnici će ponijeti i Dogs Trust poklon paket s potrepštinama i poklonima kao što su prijenosna zdjela za hranu i vodu, povodac, ogrlica, rokovnik, šolja za kafu ili čaj, i sl., dok će i svi drugi posjetioci kući otići sa pokojim korisnim poklonom. 


Na druženju ćete imati priliku da sudjelujete i na zabavnoj interaktivnoj prezentaciji na kojoj ćete naučiti nešto više o govoru tijela pasa, dok će najmlađi posjetioci uživati u zabavnoj dječjoj radionici i zavrtjeti kolo sreće kako bi osvojili korisne i zabavne poklone, kao i slikati se na zabavnom foto zidu. 


Za vlasnike pasa će biti dostupan savjet veterinara, a za nastavnike i roditelje, savjet o važnosti edukacije djece da budu što sigurnija sa psima, te informacije o našim programima.