Vaša avantura udomljavanja počinje ovdje

Saznajte kako funkcionira udomljavanje i kako započeti pronalaženje vašeg savršenog partnera.

Kako funkcioniše udomljavanje

PENNY

Tražim novi dom...

O PENNY

Lokacija: Sarajevo
Rasa: Mješanac
Starost: 1 - 6 mjeseci
Spol: Ženka
O meni

Penny je jedna umiljata djevojčica, mješanka bigla i vrste lovačkog psa, koja će kada poraste biti srednjeg rasta. Stara je svega 4 mjeseca, jako inteligentna i spremna da uči i usvaja nova znanja. Već poznaje osnovne komande i naučena je na život u kući. Razigrana je i vesele naravi. Penny voli duge šetnje, istrčavanja, igračke koje se vuku a posebno voli hvatati i donositi lopticu. Jako voli vodu pa se  tokom dugih šetnji kroz voli rashladiti u vodi ako na nju naiđe. Sa svojom fosterkom Tanjom je do sada prelazila duže ture i jako je izdržljiva.

Njena dlaka je lagana za održavanje - zahtijeva jednom ili dvaput sedmično iščešljavanje. Kao i kod svih pasa koji imaju spuštene uši, sklonost ka nastanku infekcija uha je veća nego kod pasa sa podignutim ušima, pa bi ih trebalo redovno preventivno kontrolisati. 

Za Penny bi idealna bila višečlana porodica s djecom, a poželjno i sa još jednim kućnim ljubimcem jer je jako društvena i voli da se druži sa drugim psima.

Za udomljavanje Penny prijavite se na https://dogstrust.notifikacija.com/fostering/

Vrsta doma koji meni treba
Vise o meni

Vazne stvari o meni

Voli druge pse Voli druge pse
Pas srednejg rasta Pas srednejg rasta
Uživa u šetnjama Uživa u šetnjama

Kako funkcionira udomljavanje

Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!